Nedis, your smart business partner

Al meer dan 35 jaar is Nedis koploper op het gebied van consumentenelektronica. Wij bieden onze partners een divers en winstgevend assortiment met elektronica-gerelateerde oplossingen voor hun klanten, op basis van de nieuwste technologieën en innovaties, waarbij de nieuwste trends worden omarmd. Het is ons doel dat iedereen kan genieten van slimme producten en oplossingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze zakelijke oplossingen

Nedis®, het merk

Maak het leven slimmer, gemakkelijker en gezonder. Nedis® biedt u een compleet assortiment hoogwaardige producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding kennen en perfect aansluiten op de dagelijkse behoeften van uw klant.

Nu ontdekken

Private labelling

Versterk uw productassortiment met uw eigen merk. Wij bieden u een private labelling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek.

Nu ontdekken

Volumedeals

Benut het volledige potentieel van uw productassortiment door op een slimme manier te bestellen. Maximaliseer uw winst en zorg ervoor dat u in de behoeften van uw klant voorziet.

Nu ontdekken

Volledige zorg voor verschillende zakelijke behoeften

Wij zijn uw slimme zakelijke partner doordat we niet alleen onze producten aanbieden, maar ook het gehele proces verzorgen: van de inkoop, het maken van de verpakking, de presentatie en het ontwerp van het product, tot de daadwerkelijke verzending en nog veel meer. Kies uw bedrijfstype om meer te weten te komen: 

Onze slimme tools, voor u

Wij zijn de trotse partner van meer dan 50.000 tevreden klanten. Mettertijd heeft dit geleid tot een diepgaand inzicht in de markt en diverse slimme tools voor onze partners.

Your smart business partner

 

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® heeft in 2018 met trots een nieuw handgeschreven logo geïntroduceerd; met de hand geschreven omdat het de handtekening van een persoonlijk merk is. Wij houden van elektronica die het leven gemakkelijk, comfortabel en leuker maakt. Nedis is uw slimme keuze en wij dragen dit uit voor u, samen met u. 
 • Smart guidance
  Wij houden onze ogen en oren wijd open en streven ernaar de snelste volger te zijn op het gebied van elektronica-gerelateerde accessoires, producten en complete slimme oplossingen. We voegen elke maand 100 nieuwe producten toe aan ons uitgebreide assortiment. Al onze producten kennen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit biedt uw klanten duidelijke keuzes en slimme alternatieven voor A-merken.
 • Smart mixing
  Dankzij ons slimme verkoopconcept kunt u uw assortiment eenvoudig aanpassen en verrijken. U kunt nieuwe producten toevoegen zonder merken door elkaar te gebruiken, waardoor verwarring bij uw klanten wordt voorkomen. De 3 verpakkingslijnen - Fresh Green, Stylish Titanium en Trend - passen bij elkaar en onderscheiden u van de concurrentie.
 • Smart selling
  Nedis biedt u een complete lijn met de beste keus aan apparaten en accessoires die aansluiten bij wat de hedendaagse consument zoekt. Met 4.000 nieuwe Nedis-producten op voorraad hoeft u nooit meer een verkoopkans te missen. Bovendien leveren wij gloednieuw POS-materiaal (Point of Sale), displays, demoborden, toonbankdisplays, productgegevensfeeds, foto's en zelfkeuzeverpakkingen met duidelijke pictogrammen.
 • Smart operation
  Onze volledig geoptimaliseerde toeleverketen is gebaseerd op sterke pijlers, zoals onze kantoren in Azië en onze langdurige relaties met betrouwbare partners sinds 1982. Wij bieden het nieuwste relevante productassortiment. Bovendien zijn wij er trots op dat al onze producten gecertificeerd en geproduceerd zijn volgens de BSCI-normen van amfori.
 • Smart service
  Samenwerken met Nedis is samenwerken met echte mensen die u kennen en er voor u zijn. Wij garanderen de beschikbaarheid en levering van de juiste producten, op de juiste plek en de juiste tijd. Bestellen is eenvoudig via onze webshop, de 'Scan-to-order'-app of de gegevensfeed via EDI. 

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.