Hoge normen en regelmatige tests

U wilt uw klanten hoogwaardige producten aanbieden. Net als wij! Onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke productnormen. Wij controleren onze leveranciers regelmatig en testen de kwaliteit van al onze producten om een consistente kwaliteit te waarborgen. 

Waarom compliance en kwaliteit als zekerheid voor onze eindgebruikers?

Nedis heeft een eigen aanpak ontwikkeld voor het sourcen van producten:

 

Factory audits 

Met speciale aandacht voor RoHS-mogelijkheden en werkomstandigheden;

Product enginering 

Alle aspecten van de producten worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat ze worden geïntroduceerd;

Productideeën analyseren

Fabrieken selecteren die het meest geschikte product aanbieden.

 Nedis Quality  ingenieurs werken nauw samen met leveranciers en fabrieken om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de EU-wetgeving en aan specifieke kenmerken die het product uniek maken; deze vereisten worden vastgelegd in gedetailleerde specificaties die in elke productiefase door beide partijen worden gecontroleerd. Nadat de productie is voltooid, voert ons professionele QC-inspectieteam controles uit voordat de goederen worden verzonden. Dit alles resulteert in een veilige en tevreden eindgebruiker van Nedis-producten!

 

 

 

Kwaliteit als onderdeel van ons slimme proces

Ons kwaliteitsteam voert intensieve inspecties uit voorafgaand aan levering, gebaseerd op methodes voor risicobeoordeling en statistiek (AQL Level II). Eventuele kwaliteitsproblemen leiden tot product-/procesverbeteringen. Door deze preventieve maatregelen kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

  • Inspectie voorafgaand aan levering
  • Klachtenafhandeling
  • Product- en procesverbeteringen

 

Milieuvriendelijk

FSC-gecertificeerde houtpulp

Gebruikt in verpakking

Natuurlijke inkt

Gebruikt voor verpakkingen en handleidingen

Gerecyclede verpakking

Dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal

Vervang plastic verpakking

We vervangen plastic voor biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.

Kleinere dozen

We verzenden graag producten, geen lucht

Digitale handleiding

Alleen de minimaal vereiste informatie staat in de gedrukte handleiding.

Leveranciers bezocht door Chinees team

Minder reizen van Europa naar Azië

Stroomverbruik verminderen

Door producten te kopen die minder energie verbruiken, zijn onze producten milieuvriendelijk.

Amfori BSCI voor gezondheid, veiligheid, milieu & documentatie

Nedis probeert te voldoen aan Amfori BSCI. Dit betekent dat al onze
producten worden geproduceerd op veilige werkplekken, waar mensenrechten gerespecteerd worden en werknemers contracten hebben conform de nationale arbeidswetgeving. 

Amfori, een wereldwijd sociaal initiatief voor naleving dat ernaar streeft om de arbeidsomstandigheden in toeleverende fabrieken wereldwijd te verbeteren en duurzame toeleverketens op te zetten.

 

Naleving aantonen

Nedis biedt u een volledige reeks productinformatie om naleving en kwaliteit van het product te garanderen.

 

Conformiteitsverklaring

Een conformiteitsverklaring is een document dat door Nedis wordt uitgegeven om te certificeren dat een consumentenproduct voldoet aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Prestatieverklaring

Een Prestatieverklaring wordt door Nedis geleverd om de prestatiekenmerken van producten te verklaren, zodat ze voldoen aan de eisen van de toepasselijke regelgeving en normen.

Veiligheidsinformatieblad

Een veiligheidsinformatieblad (MSDS) geeft informatie over de veilige hantering, opslag en mogelijke gevaren van een chemische stof of mengsel, om de veiligheid van gebruikers en het milieu te waarborgen.

Energielabel

Een energielabel is een gestandaardiseerd label dat op apparaten of producten wordt aangebracht om informatie te geven over hun energie-efficiëntie, consumenten te helpen geïnformeerde keuzes te maken en energiebesparende praktijken te promoten.

IUCLID-bestanden 

International Uniform Chemical Information Database-bestanden zijn gestandaardiseerde elektronische documenten die worden gebruikt om gegevens over chemische stoffen te verzamelen en op te slaan. Ze bevatten informatie zoals samenstelling, eigenschappen en toxicologische gegevens voor regelgevende doeleinden en risicobeoordeling van producten volgens de REACH-wetgeving.

Handleiding en updates

De volledige handleiding/gebruiksaanwijzing of nieuwste firmware voor uw apparaat wordt meegeleverd met de Nedis-producten. 

Voordat we producten op de markt brengen

Elk nieuw product dat we introduceren ondergaat strenge laboratoriumtests om de hoogst mogelijke productnormen te waarborgen. Wilt u de conformiteitsverklaring, veiligheidsinformatie en speciale productcertificeringen bekijken, ga dan eenvoudig naar de pagina met productinformatie van het betreffende product en klik op de knop [zie alle documenten]. Als u vragen heeft of een document wilt aanvragen, neem dan contact met ons op.

Controle van leverancier

Wij controleren leveranciers regelmatig en volgen de resultaten op om ervoor te zorgen dat we u voortdurend het juiste kwaliteitsniveau bieden. Dit omvat:

  • Leveranciersaudit
  • Evaluatie van logistiek en kwaliteit
  • Ontwikkeling van leverancier

Klantenservice

U wilt uw klanten producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Net als wij! Wij garanderen de beschikbaarheid en levering van producten, op de juiste plek en de juiste tijd. Zelfs rechtstreeks aan uw klanten.

Door te kiezen voor producten van Nedis, kiest u ook voor persoonlijke service. Een productspecialist beantwoordt graag de vragen van u en uw klant. 

In de tweede lijn werkt ons kwaliteitsteam nauw samen met onze productbeheerders en fabrikanten om eventuele problemen op te lossen.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.