Nedis Connect, aangeboden door Nedis

Bespaar tijd en krijg toegang tot de nieuwste productinformatie

Wanneer u met Nedis samenwerkt, blijft het niet bij de levering van onze elektronica-gerelateerde oplossingen en producten. Wij vergemakkelijken de verkoop door de benodigde informatie voor u en uw klant elektronisch aan te leveren. 

Electronic Data Interchange

Als u al een EDI aansluiting heeft, kunt u deze ook aansluiten aan onze backend sytemen. Momenteel bieden we de volgende EDI berichten aan:

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

Onze EDI partner Onetrail zal ervoor zorgen dat u alle berichten kunt verzenden en ontvangen in het gewenste formaat en via één van onze beveiligde verbindingen. Voor meer informatie stuur een e-mail naar ons EDI team via edi@nedis.com of neem contact op met uw Nedis account manager.

Klik om een overzicht te downloaden van de Nedis GLN numbers
 

Meer over EDI

Product data
Wij bieden u dagelijks een update van ons assortiment inclusief prijzen en beschikbaarheid. Daarnaast voegen we links naar mediabestanden, zoals foto's, video's en downloads, toe. We kunnen ieder uur voorraad updates en real-time prijzen en beschikbaarheid verstrekken.


ORDER
We kunnen uw bestellingen automatisch ontvangen en verwerken. Of het nu gaat om een magazijn bestelling die moet worden verzonden naar een plaatselijke winkel of om een dropshipment bestelling die rechtstreeks aan uw klant geleverd moet worden.


ORDRSP (Order Response)
Het Order Response bericht is een orderbevestiging die door Nedis via EDI wordt verzonden als antwoord op de bestelling die u heeft verzonden. Het Order Response bericht bevat een actueel overzicht van de bestelling die verzonden zal worden.

DESADV (Despatch Advice)
Het Despatch Advise (DESADV) is een elektronische versie van de papieren vooraankondiging van verzending of de Advance Ship Notice (ASN). Dit EDI bericht bevat alle informatie met betrekking tot de levering. In de meest beknopte vorm geeft de DESADV aan wie het bericht verstuurt, wie het bericht ontvangt, de verwachte leverdatum van de bestelling, de artikelen per orderregel, de artikelcode (EAN/GTIN/SKU) en de bestelde hoeveelheid.


INVOICE
Door gebruik te maken van een EDI verbinding voor financiële transacties wordt het papierwerk en de kans op fouten verminderd. Daarnaast verbetert het de toegang tot real-time financiële gegevens. Nedis biedt klanten de mogelijkheid om facturen te ontvangen via EDI. Het INVOICE bericht bevat informatie zoals het originele ordernummer, kosten, heffingen en BTW gegevens. 

Een dagelijkse feed met de nieuwste productdata, professionele productfoto's, prijzen en voorraad.

Thumbnail

Wat is Nedis Connect?

Nedis Connect is een uitgebreid pakket elektronische oplossingen die het mogelijk maken uw bestellingen naar Nedis te automatiseren en uw webshop te verrijken met hoogwaardige productdata. 

Wilt u meer weten over de talrijke mogelijkheden van Nedis Connect? Lees dan verder voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met ons e-commerce team via ecommerce@nedis.com of met uw Nedis account manager. 

Klik hier om de Quick Start Guide te downloaden
Klik hier om de Technical Implementation Manual te downloaden

Nedis Connect

Article data
Elke dag publiceren we de nieuwste productinformatie, productbeschrijvingen, professionele productafbeeldingen, prijzen en voorraadgegevens. Deze informatie kan worden geïmporteerd in uw webshop, ERP-systeem of POS-syteem voor verkoop- en vergelijkingsfuncties. Dit verbetert uw processen en verlaagt de foutmarges.

Extra files
Naast artikeldata verstrekt Nedis ook een lijst met extra bestanden die informatie bevat over accessoires, alternatieven, varianten en Frequently Asked Questions. Dit maakt de productinformatie op uw webshop compleet en zorgt ervoor dat uw klanten het product kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. 

Invoice PDF
Ontvang onze PDF facturen eenvoudig in uw mailbox. U kunt zelfs bepalen op welk e-mailadres u de facturen wilt ontvangen, zodat ze automatisch in uw systeem kunnen worden geïmporteerd.

Real-time stock check
Een systematische real-time voorraadcontrole vermindert backorders en geeft u de mogelijkheid uw klanten een alternatief product aan te bieden. Voordat u uw bestellingen verzendt naar Nedis raden wij u aan een real-time voorraadcontrole uit te voeren om te bevestigen dat het gevraagde artikel beschikbaar is.

Electronic order
Door gebruik te maken van ons e-mail bestel format kunt u uw bestellingen automatisch naar Nedis doorsturen. Op deze manier hoeft u uw bestellingen niet handmatig in te voeren in de Nedis webshop. Nedis ontvangt uw orders en verwerkt ze. Dit bespaart u tijd en vermindert de kans op fouten.

Dispatch information
Wanneer uw bestelling wordt verzonden, communiceert Nedis een overzicht van alle verzendingen voor uw bestellingen in één enkel bestand dat gemakkelijk in uw systemen kan worden geïmporteerd.

Dispatch informatie bevat:

  • Pakketinformatie
  • Verstuurde hoeveelheden
  • Track & Trace informatie om uw pakketje te volgen bij onze verzendpartner

Wilt u op de hoogte blijven en toegang hebben tot de nieuwste productinformatie?

Start met EDI. Neem contact op met ons EDI team om nieuwe kansen te ontdekken.