Word jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf wel werken in een omgeving waar elkaar stimuleren en ondersteunen voorop staan? Wil jij jouw vaardigheden en talenten optimaal inzetten om zo tot het beste resultaat te komen? Zie je een marktconform salaris en voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden ook wel zitten? En heb je ook nog eens affiniteit met elektronica? Als je deze vragen allemaal met ‘ja’ kunt beantwoorden ben jij mogelijk de collega die wij zoeken en komen we graag met jou in contact. Bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer direct!

Onze vacatures

Denk je dat jij in het Nedis team past? Stuur jouw CV en motivatie naar hr@nedis.com of reageer op één van de vacatures hieronder.

Open sollicitaties

Neem contact op

All you need is... the Nedis 9

Bij Nedis behalen we samen het beste resultaat aan de hand van onze 9 kernwaarden. Deze kernwaarden houden wij tijdens ons dagelijkse werk in gedachten om de juiste beslissingen te nemen in de omgang met collega’s, klanten, leveranciers en andere zakenpartners. Kijk hier als je meer wilt weten over onze organisatie.

Maak kennis met onze medewerkers!

Maak kennis met Wieneke

"Bij Nedis werk ik in een hecht inkoopteam met hele leuke collega's. Wij zijn onderdeel van Category Management. Als inkoper ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van alle Nedis SmartLife en Private Label producten. Een dynamische groep met veel innovaties waarbij het contact met het internationale Sales team erg belangrijk is. Nedis is een informeel bedrijf met een hands-on mentaliteit en biedt mij de mogelijkheid om werk en privé te combineren met flexibele werktijden en thuiswerken."


Wieneke van Noorloos

Inkoper Nedis SmartLife en Private Label


Open sollicitaties en stages

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Nedis maar zijn er momenteel geen geschikte vacatures? Laat het ons weten door middel van een open sollicitatie. We informeren je als er in de nabije toekomst mogelijkheden zijn.

 

Op zoek naar een stage? Nedis biedt erkende hbo en wo stageplekken en verschillende mogelijkheden voor leerplekken. Stuur je sollicitatiebrief met cv en motivatiebrief naar hr@nedis.nl of reageer hieronder.

 

 Open sollicitatie of stage