Nedis®, powered by Nedis

Het merk Nedis is geboren met daarbij het productassortiment, de uitstraling, intuïtieve verpakking, actuele specificaties en aanvullende diensten om uw verkoop te stimuleren. Met gegarandeerde kwaliteit, gebruiksgemak en persoonlijke service zullen onze producten, en zelfs complete oplossingen, het leven van uw klant slimmer, eenvoudiger en gezonder maken.
 

Het productassortiment voor u

Nedis® biedt u een compleet assortiment met de beste keus aan elektronica-gerelateerde accessoires, stand-alone producten en complete slimme oplossingen die perfect zijn afgestemd op wat de hedendaagse consument zoekt. U kiest de gewenste producten, wij leveren de kwaliteit en service. Met meer dan 4.000 verschillende Nedis-producten op voorraad zult u nooit meer een verkoopkans missen.
 

Verpakking en uitstraling

De 3 verpakkingslijnen - Fresh Green, Stylish Titanium en Trend - passen bij elkaar en onderscheiden de producten van de concurrentie. Naast de geweldige vormgeving is de verpakking ontworpen om de keuze van uw klant eenvoudiger te maken. Duidelijke pictogrammen en geweldige productfoto's zorgen voor de perfecte oriëntatie. Niet alleen de verpakking, maar de volledige presentatie van Nedis-producten en -oplossingen is eenvoudig en intuïtief met gewoon een goede uitstraling. U kunt eenvoudig producten toevoegen zonder dat merken of uitstralingen door elkaar lopen.

  • Fresh Green
    Een complete productlijn met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Stylish Titanium
    Producten met een luxere uitstraling.
  • Trend
    Thematische verpakking voor specifieke productlijnen, met een aantrekkelijk ontwerp voor extra aandacht.


 

Bied uw klanten duidelijke keuzes en slimme alternatieven voor A-merken

Het persoonlijke merk

Ons handgeschreven, krachtige en handtekening-achtige logo benadrukt onze persoonlijke aanpak en staat voor het feit dat we het dagelijks leven en de unieke omstandigheden die mettertijd kunnen veranderen begrijpen. Daarom bieden wij elektronica-gerelateerde oplossingen en producten, voor binnen en buiten, voor elke activiteit en leeftijd. Waardoor uw leven slimmer, gemakkelijker en gezonder wordt.

Uw verkoop verbeteren

Consumenten willen gebruiksvriendelijke elektronica en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding die zorgen voor blijvend plezier. Ze hebben begeleiding nodig om deze producten te vinden en te kiezen. Wij leveren POS-materiaal, displays, demoborden, toonbankdisplays, productinformatiefeeds voor uw systemen en zelfkeuzeverpakkingen met duidelijke pictogrammen om duidelijke keuzes voor uw klant en verkoopmogelijkheden voor uzelf te creëren. 

De manier waarop uw klanten zich oriënteren op wat, wanneer en waar ze willen kopen verandert. Online en offline. Naast het gesprek in de winkel zoekt uw klant online naar het juiste product. Wij geloven dat bij elke manier van zoeken de informatie duidelijk, gemakkelijk te vinden en consistent moet zijn met oog voor de persoonlijke behoeften van gebruikers. Een voorbeeld is onze webpagina met de nieuwste producten en een handige winkelzoeker.

Onze service is uw service

U wilt uw klanten producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Net als wij! Wij zijn trots op het feit dat al onze producten gecertificeerd en geproduceerd zijn conform BSCI-normen en getest zijn om een consistente kwaliteit te waarborgen. Daarnaast garanderen wij de beschikbaarheid en levering van de producten, op de juiste plek en de juiste tijd. Zelfs rechtstreeks aan uw klanten.
 
Met een intuïtieve verpakking, gemakkelijk te gebruiken producten, veel extra informatie zoals specificaties, handleidingen, documentatie en zeer duidelijke productfoto's, willen we de keuze voor Nedis-producten eenvoudiger en slimmer maken. 

Door te kiezen voor producten van Nedis, kiest u ook voor persoonlijke service. Een productspecialist beantwoordt graag de vragen van u en uw klant. 

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.