Creëer verkoopkansen door kosten te besparen

Maximaliseer uw winst en voorzie in de behoefte van uw klanten door slim een grote hoeveelheid te bestellen. Wij verzorgen het gehele proces, van de inkoop, het maken van de verpakking en het ontwerp tot de daadwerkelijke verzending van de producten.

Volumedeals

Bent u van plan een grote hoeveelheid van één product te verkopen? Koop dan een grotere hoeveelheid in, kies zogezegd voor een betere deal, en verhoog uw marge en winst met kwalitatieve, gebruiksvriendelijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
 

Wat is het voordeel voor u?

Self-select packaging

De verpakking van onze producten is speciaal ontworpen. Hoezo speciaal? Nou, het ontwerp is gebaseerd op de manier waarop uw klant producten bekijkt. Naast de geweldige vormgeving is de verpakking speciaal ontworpen om de keuze van uw klant eenvoudiger te maken, zonder dat de hulp van uw medewerkers daarvoor nodig is. 

Met de consistente uitstraling van onze productlijnen kunt u zonder problemen meer producten of oplossingen toevoegen aan uw volumedeal. Op deze manier kunt u een passende oplossing bieden voor de behoeften van iedere klant. 


Slim zijn met volumedeals

Door onze langdurige relatie met diverse leveranciers zijn wij een betrouwbare partner en kunnen we de meest relevante en hoogwaardige producten op het juiste moment, op de juiste plaats, afleveren. 

Met meer dan 50.000 klanten kopen wij grotere volumes in; grotere hoeveelheden betekenen concurrerende prijzen voor ons en interessante marges voor u!

‘'Werk samen met Nedis en creëer geweldige verkoopkansen!''

Logistiek

Wij bieden flexibele logistieke oplossingen om tegemoet te komen aan uw eisen en wensen. Van leveringsvoorraad in Europa tot het direct FOB leveren vanuit China; grotere hoeveelheden kunnen rechtstreeks vanuit Azië aan uw magazijn worden geleverd. Ons kantoor in China verzorgt alle verzendingen; zo garanderen we dat alle producten op tijd worden verzonden en dat aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan, waardoor onze klanten geen risico lopen en geen moeite hoeven te doen. Aangezien u geen volle containers met één product van één leverancier nodig hebt, bieden wij gemengde containers aan; u voegt verschillende artikelen van verschillende leveranciers samen in één container en betaalt slechts één keer transportkosten.

Bent u van plan een grotere hoeveelheid van één product te kopen?

Ontvang de beste prijs voor uw bedrijf in een gratis offerte.