Hoge normen en regelmatige tests

U wilt uw klanten hoogwaardige producten aanbieden. Net als wij! Onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke productnormen. Wij controleren onze leveranciers regelmatig en testen de kwaliteit van al onze producten om een consistente kwaliteit te waarborgen. 

Amfori BSCI voor gezondheid, veiligheid, milieu & documentatie

Nedis probeert te voldoen aan Amfori BSCI. Dit betekent dat al onze
producten worden geproduceerd op veilige werkplekken, waar mensenrechten gerespecteerd worden en werknemers contracten hebben conform de nationale arbeidswetgeving. 

Amfori, een wereldwijd sociaal initiatief voor naleving dat ernaar streeft om de arbeidsomstandigheden in toeleverende fabrieken wereldwijd te verbeteren en duurzame toeleverketens op te zetten.

Voordat we producten op de markt brengen

Elk nieuw product dat we introduceren ondergaat strenge laboratoriumtests om de hoogst mogelijke productnormen te waarborgen. Wilt u de conformiteitsverklaring, veiligheidsinformatie en speciale productcertificeringen bekijken, ga dan eenvoudig naar de pagina met productinformatie van het betreffende product en klik op de knop [zie alle documenten]. Als u vragen heeft of een document wilt aanvragen, neem dan contact met ons op.

Controle van leverancier

Wij controleren leveranciers regelmatig en volgen de resultaten op om ervoor te zorgen dat we u voortdurend het juiste kwaliteitsniveau bieden. Dit omvat:

  • Leveranciersaudit
  • Evaluatie van logistiek en kwaliteit
  • Ontwikkeling van leverancier

Kwaliteit als onderdeel van ons slimme proces

Ons kwaliteitsteam voert intensieve inspecties uit voorafgaand aan levering, gebaseerd op methodes voor risicobeoordeling en statistiek (AQL Level II). Eventuele kwaliteitsproblemen leiden tot product-/procesverbeteringen. Door deze preventieve maatregelen kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

  • Inspectie voorafgaand aan levering
  • Klachtenafhandeling
  • Product- en procesverbeteringen

Klantenservice

U wilt uw klanten producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Net als wij! Wij garanderen de beschikbaarheid en levering van producten, op de juiste plek en de juiste tijd. Zelfs rechtstreeks aan uw klanten.

Door te kiezen voor producten van Nedis, kiest u ook voor persoonlijke service. Een productspecialist beantwoordt graag de vragen van u en uw klant. 

In de tweede lijn werkt ons kwaliteitsteam nauw samen met onze productbeheerders en fabrikanten om eventuele problemen op te lossen.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.