All you need is... een smart wereld

Smart home producten zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden en de verkoop blijft groeien. Zo bestaan er wereldwijd maar liefst 180 miljoen huishoudens die hun huis smart hebben gemaakt en zijn er meer dan 1 miljard smart lampen verbonden aan Wi-Fi. Dat is geen opmerkelijke informatie wanneer je bedenkt welke voordelen smart home producten met zich meebrengen.

Het gemak van smart technologie

Eén van die voordelen is uiteraard het gemak van een smart home. Een huis dat helemaal is afgestemd op jouw wensen maakt het leven toch net een stuk comfortabeler. Smart lampen, stekkers, sensoren, beveiligingssystemen, rookmelders of een slimme videodeurbel waarmee je op je smartphone kunt zien wie er aanbelt: smart elektronica wordt aangeboden in vele soorten en maten. Installatie en gebruik zijn simpel, het enige wat je nodig hebt om te starten is een smartphone en Wi-Fi. Consumenten zeggen dat smart producten ook nog eens tijd besparen; ongeveer een half uur per dag.

Duurzaam en kostenbesparend

Behalve dat smart home producten je leven gemakkelijker maken, werken ze ook mee aan duurzaamheid. Smart home systemen kunnen de elektriciteitsrekening namelijk verlagen met maar liefst 31 procent, waaronder “slimme” thermostaten zoals Google Nest, die stookkosten met een mooie 20 procent verminderen. Volgens de makelaardij verhogen smart home systemen daarnaast de waarde van huizen aanzienlijk. Dan hebben we nog niet eens gesproken over de besparing op maandelijkse kosten, wat gemiddeld uitkomt op zo’n 83 euro per maand. Toch een gunstig verschil van bijna 1000 euro per jaar. De keuze voor het installeren van smart home elektronica is dus ook zeker aangenaam voor de portemonnee op lange termijn.

Nedis SmartLife

Veel consumenten geven aan dat ze smart home producten eerder zouden aanschaffen als ze betaalbaarder zouden zijn. Nedis SmartLife biedt een passend alternatief voor A-merken op het gebied van smart home elektronica. Een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals LED-lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal bediend kunnen worden met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Of je nu op zoek bent naar één slimme LED-lamp of contactdoos, of een hele woning wilt automatiseren, met Nedis SmartLife ontdek je hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.

How to... Nedis SmartLife Kleur LED Strip

Connect, control and combine!