Houd uw dierbaren en bezittingen veilig met Nedis SmartLife

Uw huis op een slimme manier beveiligen is nu makkelijker dan ooit. Met behulp van de nieuwste generatie slimme camera's of deurbellen kunt u uw eigendommen en bezittingen altijd in de gaten houden.

Smart Surveillance

Uw huis beveiligen was nog nooit zo gemakkelijk. Met de Nedis SmartLife camera's en videodeurbellen kunt u altijd zien wat er in en om uw huis gebeurt. Deze camera's zijn naar wens in te stellen. U kunt ervoor kiezen om alleen op bepaalde tijden op te nemen of alleen wanneer er een persoon wordt gedetecteerd. De videoclips worden veilig op de camera opgeslagen via een SD-kaart of in de Cloud. Zo heeft u altijd toegang tot opnames uit het verleden of een live weergave van de huidige situatie. 

 

 

Bekijk alle camera's en video deurbellen

Slimme sensoren

Uw huis beveiligen kan ook met behulp van verschillende sensoren. Deze sensoren kunnen detecteren of een deur of raam open of dicht gaat. Ook kunnen ze detecteren of een persoon een kamer betreedt. Met de Nedis SmartLife app kun je acties instellen naar een ander slim product, wanneer een sensor wordt geactiveerd. Uiteraard wordt er een melding naar uw smartphone gestuurd wanneer een sensor wordt geactiveerd. In plaats van u alleen te waarschuwen, kunnen de camera's of sensoren veel meer doen door ze te combineren met andere producten zoals verlichting of een sirene om een eventuele indringer af te schrikken.

 

 

Bekijk alle sensoren

Rook-, CO-, en Gasmelders

Veilig zijn betekent ook beschermd zijn tegen brand, CO en gaslekken. Het Nedis SmartLife assortiment biedt meerdere sensoren die rook, CO en zelfs gas kunnen detecteren. Naast het luide alarm dat de melder geeft, ontvangt u ook een melding op uw telefoon. Wanneer u de melders combineert met andere SmartLife producten kunt u scenario's maken om in geval van nood de verlichting aan te laten gaan en het rolluik automatisch te openen. Een slimme rookmelder kan ook worden gecombineerd met de slimme lampen om bij activering 's nachts automatisch de verlichting in te schakelen, zodat je niet naar de lichtschakelaar hoeft te zoeken.

 

 

Bekijk alle detectoren

Blijf veilig met slimme verlichting

Met 1 app bedien je, je lichtinstelling in huis. Je hoeft niet eens thuis te zijn! Bedien al je lichten van overal. Je kunt de lichten aanzetten als je van je werk naar huis rijdt, zodat je niet in het donker aankomt. Gebruik de app om schema's te maken. Dim de lichten rond etenstijd of laat ze automatisch aangaan om 8 uur 's ochtends. U kunt zelfs uw verlichting automatiseren door gebruik te maken van geolocatie in de app. Als je telefoon in de buurt van je huis is, gaan je lichten automatisch aan. Of gebruik lokale zonsopgang of zonsondergang in uw automatisering om lichten uit of aan te zetten wanneer de zon ondergaat.

 

 

Bekijk alle verlichting

 

Er is meer

Energy

Krijg controle over het energieverbruik in uw huis.

 

Lees meer

Comfort

Creëer de perfecte sfeer in en om huis met Nedis SmartLife

 

Lees meer

Health

Monitor en verbeter uw gezondheid

 

Lees meer