Maak het u gemakkelijk met Nedis SmartLife

Laten we eerlijk zijn, een smart home is natuurlijk ook gewoon fun! Het maakt zoveel zaken gemakkelijker en comfortabeler. Lees hier hoe de Nedis SmartLife producten hier aan bij kunnen dragen. 

 

Een comfortabel huis

Of het nu winter of zomer is, met de slimme producten van Nedis Smartlife kun je er altijd voor zorgen dat het de juiste temperatuur in huis is. Stel dit handmatig in of automatiseer alles op basis triggers vanuit andere slimme apparaten of tijdstippen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. 

Comfort zit hem ook in het feit dat bijvoorbeeld de verlichting op basis van sensoren aan en uit gaat. De lamp op de overloop die snachts gedimd aangaat en overdag fel, eenmaal in gebruik en men kan niet meer zonder. 

 

Bekijk de producten

 

Let there be light!

Verlicht uw huis met diverse lampen van Nedis SmartLife. Van filamentlampen tot lichtstrips en decoratieve verlichting, wij hebben een breed assortiment om uit te kiezen. Filamentlampen kunnen worden gebruikt in uw armaturen boven de tafel, in uw kantoor of zelfs in de badkamer. Het gebruik van lichtstrips is een geweldige manier om te regelen hoeveel licht u in een bepaalde ruimte wilt hebben, zoals in de keuken onder de keukenkastjes of in de speelkamer. Zelfs op uw tuinfeest of met Kerstmis wilt u met de Nedis SmartLife decoratieve verlichting een geweldige sfeer creëren!

 

Bekijk de producten

Schoonmaken

Een robotstofzuiger kan het huis vegen, stofzuigen en dweilen terwijl u iets anders aan het doen bent, of zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt een dagelijks of wekelijks schoonmaakschema instellen of de robotstofzuiger rechtstreeks naar een specifieke plek in uw huis sturen. U hoeft zelf niet meer schoon te maken, laat uw apparaten het werk doen.
Misschien nog belangrijker voor een comfortabele plek is schone, gezonde lucht. De zelfregulerende luchtbevochtigers geven u de controle over uw omgeving en zorgen automatisch voor een gezonde, consistente atmosfeer in uw kamer. Het is de beste manier om de opbouw van schimmel, vocht en meeldauw in uw huis te voorkomen.

 

Bekijk de producten

 

 

Flora en Fauna

In ons dagelijks leven kunnen we onze huisdieren en prachtige planten die onze aandacht nodig hebben niet vergeten. Met deze SmartLife-oplossingen kunt u de flora en fauna in en rond uw huis helpen. Stel schema's in om uw huisdieren te voeren wanneer u niet thuis bent. U kunt precies programmeren op welk moment van de dag een bepaalde hoeveelheid voer wordt afgegeven. Verzorg uw planten optimaal en voorzie ze altijd van de juiste hoeveelheid water. Dankzij het praktische bewateringssysteem hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over dode of zwakke planten, ook niet als u op vakantie bent. Stel eenvoudig een schema in via de Nedis SmartLife app en geniet van gezonde en groene planten.

 

Bekijk de producten

Er is meer

Energy

Krijg controle over het energieverbruik in uw huis.

 

 

Lees meer

Health

Monitor en verbeter uw gezondheid

 

 

Lees meer

Security

Houd uw huis, bezittingen en geliefden veilig met Nedis SmartLife

 

Lees meer