Krijg controle en inzicht over uw energieverbruik met Nedis SmartLife

Meer dan ooit moeten we een manier vinden om efficiënter met energie om te gaan. Alleen de elektriciteit en verwarming gebruiken die u echt nodig hebt, komt zowel uw portemonnee als de planeet ten goede. Daarvoor moet u eerst inzicht krijgen in uw energieverbruik. Alleen dan kunt u ernaar handelen en het onder controle krijgen.

Krijg inzicht per apparaat

Uw energieleverancier toont het totale energieverbruik van uw woning, maar geeft geen overzicht van de apparaten met hun elektriciteitsverbruik. Om uw elektriciteitsverbruik te verminderen, moet u weten welke producten welke hoeveelheid elektriciteit gebruiken. Met een slimme stekker voorzien van een energiemonitor kunt u op productniveau meten hoeveel elektriciteit er wordt verbruikt. Zo weet u of het de investering waard is om uw koelkast of wasdroger te vervangen door een nieuwer, energievriendelijker model. U kunt deze slimme stekker ook gebruiken om te leren hoeveel elektriciteit er wordt gebruikt tijdens de stand-byperiode van een product. U kunt reageren door het apparaat uit te schakelen of een schema in te stellen om het in te schakelen wanneer u het nodig hebt.

 

Nedis SmartLife Energy saving

Verwarm alleen als het nodig is

In veel gevallen is de verwarming de grootste kostenpost op uw totale energierekening. Besparen op verwarming heeft dus de grootste invloed op het getal onder de streep. U kunt al beginnen met besparen zonder de temperatuur te verlagen. Zet gewoon de verwarming per kamer alleen aan als dat nodig is. Met onze Nedis SmartLife radiatorthermostaat kunt u de radiator op afstand openen of sluiten, op basis van een schema of bij een trigger van een ander slim apparaat (bijvoorbeeld een sensor). Laat hem automatisch uitschakelen als u het huis verlaat, of zet op woensdag automatisch de verwarming in uw kantoor aan als u thuis werkt. Deze slimme radiatorkraan schakelt zelfs de verwarming uit wanneer hij een temperatuurdaling detecteert die wordt veroorzaakt door een open raam, om nutteloze verwarming te voorkomen.

 

Bekijk de producten

Bespaar op een slimme manier

Dim de lichten wanneer u niet in de kamer bent, of doe de jaloezieën omlaag om de warmte buiten te houden in de zomer Dit kan eenvoudig worden gedaan door uw locatie in de app te gebruiken. Wanneer uw telefoon het pand verlaat, gaat uw verlichting verwarming of ventilator automatisch uit. Of gebruik de lokale zonsopgang in uw automatisering om lampen uit te schakelen of aan te zetten wanneer de zon ondergaat.

 

Bekijk de producten

Er is meer

Comfort

Creëer de perfecte sfeer in en om huis met Nedis SmartLife

 

 

Lees meer

Health

Monitor en verbeter uw gezondheid

 

 

Lees meer

Security

Houd uw huis, bezittingen en geliefden veilig met Nedis SmartLife

 

Lees meer