Hoe blijf je beschermd tegen muggen?

De krantenkoppen berichten steeds vaker over muggen die in Europa verschillende besmettelijke ziekten overbrengen. Deze zomer zijn in Zuid-Europa verschillende uitbraken van knokkelkoorts in Frankrijk en van het West-Nijlvirus geweest. Er is ook een nieuwe Aziatische mug ontdekt die goed overleeft in stedelijke gebieden en die massale malaria-uitbraken zou kunnen veroorzaken.

Muggenlampen - speciale aanbiedingen!

Muggen verspreiden zich steeds meer

Muggen kunnen tegenwoordig beter overleven dankzij twee verschillende factoren. Ten eerste leven muggen het beste bij hogere temperaturen. Verdere opwarming van de aarde creëert een groter overlevingsgebied. Ten tweede zijn muggen aan het muteren. De nieuwe Aziatische mug, bijvoorbeeld, is beter in staat om te overleven in (door mensen) vervuild water. De insecten hebben dus een grotere overlevingskans in gebieden waar ze voorheen niet konden overleven.

Muggenlampen

Daarom is het belangrijk dat je goed beschermd bent. Elimineer muggen, vliegen, wespen en andere vervelende vliegende insecten met deze Nedis® muggenlampen. Perfect voor gebruik buitenshuis, zodat je kunt genieten van lange nachten buiten zonder gebeten te worden. Er komen geen chemicaliën aan te pas, wat milieuvriendelijk en veilig is voor zowel mens als milieu.

Nedis Muggenlampen