Welkom bij de live chat support van Nedis

Bij Nedis zijn we voortdurend op zoek naar manieren om u beter van dienst te zijn. Als onderdeel van ons streven om uw ervaring te verbeteren, zijn we overgestapt op live chat als ons primaire communicatiekanaal.

 

Waarom deze verandering?

We realiseerden ons dat telefoonlijnen kunnen leiden tot lange wachttijden en een minder efficiënte klantenservice. Met live chat krijg je direct hulp en onze medewerkers kunnen meerdere vragen tegelijk beantwoorden, wat leidt tot snellere oplostijden.

We hebben ook een automatische vertaalfunctie geïmplementeerd, zodat u ondersteuning kunt krijgen in de taal van je voorkeur, zelfs als de agent deze taal niet spreekt.

 

Gebruik is eenvoudig

Nadat u bent ingelogd verschijnt het chat venster automatisch rechtsonder in het scherm
 

 

 

Wat betekent dit voor u? 

Onze Nedis Support Bot is ontworpen om u naar de self-service op onze website te leiden. Hoewel de bot zich nog in de beginfase bevindt en op dit moment misschien wat eenvoudig lijkt, zal de intelligentie van de bot in de loop van de tijd groeien door interacties met gebruikers zoals u. Naarmate meer klanten interactie hebben met de bot, zal deze steeds beter worden in het verstrekken van nuttige en nauwkeurige informatie.

 

Pesoonlijke assistentie

Als u liever met een medewerker van de klantenservice spreekt, kunt u tijdens kantooruren eenvoudig overschakelen naar een live chat.

Offline ondersteuning

Buiten kantooruren kunt u een bericht achterlaten over uw vraag of probleem. U ontvangt een e-mailbevestiging en we pakken de vraag op zodra we weer tijdens kantooruren beschikbaar zijn.

Efficiëntere service

Met ons nieuwe systeem kunnen we uw problemen sneller oplossen door de hele werklast efficiënter af te handelen.

 

 

Wij geloven dat deze verbeteringen uw ervaring zullen verbeteren en uw tevredenheid zullen vergroten. 

Bedankt dat u voor Nedis hebt gekozen. We kijken ernaar uit om u te helpen via onze live chat service!