Breid slim uit met Nedis® & Zigbee

Zoekt u een budget vriendelijke en energie efficiënte slimme oplossing? Breid uw Smart(Life) huis uit met Zigbee!

Zigbee is een alternatief protocol voor Wi-Fi met lager energieverbruik als grootste voordeel. Dit maakt het mogelijk voor kleine, draadloze sensoren om meerdere jaren mee te gaan op één batterij. In plaats van een continue connectie met Wi-Fi, luistert Zigbee en gebruikt alleen energie zodra nodig.

Onze nieuwe Zigbee collectie bevat verschillende typen sensors en een afstandsbediening, neem de controle over uw gehele huis. Detecteer beweging of wanneer er een deur of raam wordt geopend, en houd het klimaat binnenshuis in de gaten.

 

• Draadloos, plak de sensor waar u deze wilt gebruiken.
• Budget vriendelijk, een laagdrempelige manier om uw huis slim te maken.
• Geen vertraging, reactietijd binnen een seconde.

De Zigbee en SmartLife serie worden regelmatig uitgebreid. Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk slimme technologie kan zijn!

 

Smart Zigbee Gateway

Om uw Zigbee producten online te houden heeft u een gateway nodig. U kunt tot 50 Zigbee producten op één gateway aansluiten.

Deze gateway sluit u aan op uw Wi-Fi, er is dus geen kabel nodig. Om deze te installeren opent u de Nedis® SmartLife app. Elk gekoppeld Zigbee product met de gateway wordt zichtbaar in de app. U kunt deze losstaand gebruiken of toepassen in geautomatiseerde scenarios.

Plaats uw gateway in de buurt van uw Zigbee producten. Gebruikt u Zigbee alleen op de eerste verdieping? Plaats daar dan ook de gateway.

Ontdek de Zigbee collectie

Slim, Slimmer, Slimst

Combineer Zigbee met Nedis® SmartLife om uw slimme huis naar een hoger niveau te tillen. Alle slimme producten die u kunt koppelen binnen de SmartLife app kunnen samenwerken. Creëer scenes die uw dagelijkse leven gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld:

 

  • Koppel de Zigbee deursensor aan uw SmartLife Airco. Deur gaat open --> Airco gaat uit
  • De Zigbee bewegingsdetector merkt beweging op de trap --> De SmartLife verlichting in uw gang of overloop gaat aan.
  • Gebruik de Zigbee klimaatsensor om uw SmartLife verwarming aan te laten gaan zodra de temperatuur onder de 20º komt.

SmartLife Helden

Download de SmartLife app

Beheer en monitor al uw slimme apparaten met onze app. Creëer schema's en scènes voor uw apparaten om uw huis te kunnen beheren van waar u ook bent. U kunt automatiseren op basis van tijdstip, zonlicht, weer of persoonlijke voorkeur. Via Google Home of Amazon Alexa kunt u met uw stem uw slimme apparaten bedienen.

De SmartLife app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play.