Koken wordt een feestje met Nedis Fun Cooking

Koken hoeft niet ingewikkeld of saai te zijn! Nedis maakt het dagelijks leven makkelijker met het Fun Cooking assortiment. Geef een diner meer pit met onze grills of fondue en maak elk feestje compleet met onze suikerspinmachine, popcornmaker of chocoladefontein. Geen zin om uren in de keuken te staan? Met een airfryer is elke maaltijd in een handomdraai klaar. 

 

 Nedis Fun Cooking assortiment 

Een airfryer maakt het leven gemakkelijk & gezond

Staat een gezonde levensstijl voorop maar is een guilty pleasure zo nu en dan niet te weerstaan? Bak snacks, frietjes en kippenvleugels in deze heteluchtfriteuses met tot 90% minder vet in vergelijking met een gewone koekenpan. Deze heteluchtfriteuses zijn de perfecte upgrade voor iedere keukenuitrusting. Naast het vetarm bereiden van snacks, kan een heteluchtfriteuse nog veel meer. Groenten, vis, allerlei soorten vlees en zelfs heerlijke veganistische gerechten zijn gemakkelijk te bereiden met ingrediënten zoals tofu. En met een ingebouwde timer, een antiaanbaklaag en onderdelen die rechtstreeks in de vaatwasser kunnen, is het schoonmaken achteraf super eenvoudig.

Dinner party

Met de Nedis grills wordt elk diner een feest. De party cooler is een geweldige toevoeging, die ervoor zorgt dat drankjes altijd binnen handbereik zijn. Het design ziet er niet alleen cool uit, maar het apparaat koelt ook flessen, dozen en blikjes, efficiënt en stil voor elke gelegenheid, inclusief het vers houden van barbecuegerechten voor de grill!

Voor alle zoetekauwen

Nedis heeft een optie voor elke zoetekauw en iedere activiteit. Kijk je favoriete film met popcorn, maak het lekkerste ontbijt met heerlijke wafels of maak je eigen ijsje of crêpe als toetje! De chocoladefontein en suikerspinmachine zijn een aanwinst voor elk kinderfeestje, maar laten we eerlijk zijn, wie wil die nou niet in z'n keuken?