Nedis SmartLife is makkelijk in gebruik, bespaart je tijd en brengt je comfort. Met de app of met je stem bedien en combineer je talloze toepassingen en mogelijkheden.

Match slimme apparaten met design!

Een interieur en levensstijl kunnen nu mooie én technologische aspecten tegelijkertijd hebben. Wees trots op jouw fantastische huis en heb de controle in eigen handen. Creëer een warme sfeer door de lichten te dimmen tijdens die gezellige avonden of maak de ruimte helder wanneer je aan het werk moet. 

 

Wat andere zeggen meer over Nedis SmartLife Filament Lampen.

" De smartlampen van Nedis SmartLife zijn ontzettend handig: we kunnen ze na één week al niet meer wegdenken uit ons interieur." - Wonenonline.nl

Lees de volledige review hier!

Wie staat er aan de deur?

Dat is gemakkelijk te zien aan de hand van je smartphone of tablet. Praat met je aanbellende buurvrouw en zeg haar dat je er meteen zult zijn en dat je net thuis bent. De plek waar jij je op je gemak en bovendien veilig voelt. Waken over jouw eigendom, een slimme beveiliging hebben, kan een persoon het onbetaalbare gevoel van vrijheid geven om de dag door te komen zonder een enkele zorg!

Gemakkelijke manieren om energie te besparen!

We gebruiken elke dag elektriciteit en dat willen we op een verantwoorde wijze doen denkend aan de volgende generaties. Zelfs bestaande apparaten kunnen slimmer en zuiniger worden. Krijg meer kennis over verbruik of gebruik slimme instellingen om optimaal te kunnen genieten en om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de radio aan gaat zodra je de kamer binnen komt of maak een lekkere kop koffie vanuit bed op een zondagochtend door middel van een spraakopdracht.

Een veilig gevoel

Het zorgen voor dierbaren kent vele vormen - vooral in deze moderne tijd. Houd alles goed in de gaten via jouw smartphone of tablet, zorg voor gemoedsrust of kalmeer zelfs de persoon aan de andere kant door jouw geruststellende stem te gebruiken. Wi-Fi smart IP Camera's kunnen functioneren als een verlengstuk van jouw zintuigen.

Gemak binnen handbereik

Prachtige traditionele filament lampen en andere design lampen hoeven niet te worden vervangen - en het voelen langs de muur zoekend naar de schakelaar is verleden tijd. Zet de verlichting aan voordat je de kamer binnengaat, gebruik spraakopdrachten of toch een enkele aanraking op de verlichte schakelaar. Geniet van eenvoudige bediening.