Nedis SmartLife Kerstverlichting

 

Deze kerst wordt extra speciaal met de slimme kerstverlichting van Nedis SmartLife. Stel de verlichting precies in zoals u dat wilt en creëer de perfecte sfeer voor de mooiste tijd van het jaar. 

 

Bekijk alle SmartLife Kerstverlichting

Programmeer

Stel specifieke tijden in voor elke dag van de week, of stel het in op basis van de zonsondergang/zonsopgang of zelfs op automatisch zodra u thuis komt.
 

Voice control

Zelfs zonder een schema in te stellen, kunt u de verlichting altijd bedienen vanaf de telefoon, of met uw stem als u het combineert met uw favoriete spraakassistent (Google Home, Alexa, Siri-snelkoppelingen).
 

Kleurrijk

Maak December feestelijker met een kleur naar keuze of een combinatie van meerdere kleuren.
Verander de kleur naargelang uw stemming of andere decoraties.
 

Dimbaar

Wijzig eenvoudig de helderheid vanuit de app wanneer u maar wilt of stel zelfs een helderheidsniveau in voor verschillende tijden van de dag.
 

 

 

 

 

De perfecte kerstboom

Met de Nedis Smartlife lampjes kunt u de boom versieren zoals u dat wilt. De slimme lichtslinger met maximaal 400 LED's zorgt ervoor dat de boom tot 2 meter hoog het sprankelende middelpunt van uw kerstdecoratie wordt. Stel elke kleur in, helder wit of kaarslicht, dim de verlichting en bespaar zelfs energie met de milieuvriendelijke LED-lampjes. 

 

Bekijk alle lichtsnoeren

Ijspegels

Versier uw huis met slimme ijspegels om het meest gezellige wintergevoel te creëren. De ijspegelreeks van maximaal 8 meter en 400 LED's zullen mensen hun hoofd laten draaien als ze uw huis passeren. Programmeer ze zoals u wilt en maak ze onderdeel van uw smart home. 

 

Bekijk alle ijspegel verlichting

Netten en Gordijnen

Kerstverlichting in net- en gordijnvorm transformeert ruimtes met een magisch tintje. Hang ze binnen op om een gezellige, feestelijke sfeer te creëren, of buiten voor een charmante tuinoverkapping. Deze veelzijdige lampjes brengen feestvreugde in elke omgeving en laten elk moment sprankelen met een vleugje magie.

 

Bekijk alle netten en gordijnen

 

 

 

Boomvormige lampjes

Kerstboomvormige lampjes geven uw kerstdecoratie een speels tintje. Hang ze aan een vlaggenmast of in een boom in uw tuin. Deze boomvormige lampjes creëren een warme en charmante sfeer, perfect voor een gezellige sfeer tijdens de feestdagen. U kunt ze ook in de vorm van een kroonluchter hangen voor een uniek lichtspel.

 

Bekijk alle boomvormige lampjes

 

 

Party Lights

Voeg wat extra feestvreugde toe aan de mooiste tijd van het jaar;

 

Lees meer

Alles van stroom voorzien

Gebruik veilige en handige stroomkabels om je kerstverlichting aan te sluiten

 

Lees meer

Smart plugs

Maak ook je traditionele verlichting slim 

 

Lees meer