Maak jouw huis zomerproof

Het ziet ernaar uit dat we aankomende zomer thuis zullen doorbrengen. Daarom kunnen we het onszelf maar het beste zo comfortabel mogelijk maken. Of je nu thuiswerkt of geniet van een staycation, bereid je huis voor op de hitte. Creëer een zomerproof huis door het installeren van zonwering, het aanschaffen van extra planten, het plaatsen van sproeiers voor in de tuin, of bemachtig een airconditioner voor de heetste dagen.

Geen slapeloze nachten of zweten achter het bureau

De Nedis® SmartLife airconditioners zijn de beste oplossing voor de hete zomerdagen en -nachten in de slaapkamer of woonkamer, maar ook voor de werkdagen op kantoor. Voorkom slapeloze nachten en zweten achter het bureau. De smart en energie-efficiënte airconditioners verkoelen kamers tot 60 m³. Verbind je smart mobiele airconditioner aan je Wi-Fi netwerk en download de Nedis® SmartLife app. Je kunt de airconditioner gemakkelijk vanaf een afstand bedienen met de app of gebruik spraakactivering met Google Assistant of Amazon Alexa. 

SmartLife 3-in-1 Air Conditioner

Bij de nieuwe Nedis® SmartLife 3-in-1 airconditioner 7000 BTU met Wi-Fi wordt een afstandsbediening meegeleverd voor nóg meer bedieningsgemak. Stel eenvoudig de temperatuur in op afstand en laat de airconditioner de rest doen. Valt je Wi-Fi uit? Geen probleem dankzij de bedieningsknoppen op de buitenkant van de airco zelf. 

Is de ene ruimte inmiddels afgekoeld? Door de wieltjes onder de airco verplaats je deze eenvoudig naar een kamer die wel wat verkoeling kan gebruiken. De meegeleverde afvoerslang met een diameter van 150 mm zorgt voor de afvoer van de opgezogen warme lucht. De airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit om de afvoerslang naar buiten te hangen terwijl er minimaal warme lucht binnenkomt en alle warme lucht naar buiten wordt gelaten. Dat allemaal wanneer je deze krachtige 3-in-1 airco die verkoelt, ventileert en de lucht ontvochtigt.

Nedis® Airconditioning kenmerken

Alle Nedis® SmartLife airconditioners zijn uitgerust met een timer, waarna de airco zichzelf automatisch uit zet. Ze hebben een slaapmodus om energie te besparen en door hun stijlvolle en compacte design passen ze in elke kamer van het huis. De airco's zijn eenvoudig te onderhouden en dankzij de wielen goed op te bergen wanneer het zomerseizoen ten einde is. Zorg altijd voor 50 cm ruimte tussen de airco en de muur of andere objecten.

SmartLife Airconditioner