Nedis® SmartLife

Nedis SmartLife is makkelijk in gebruik, bespaart je tijd en brengt je comfort. Met de app of met je stem bedien en combineer je talloze toepassingen en mogelijkheden.

Bent u een zakelijke klant?

Voeg Nedis SmartLife toe aan uw assortiment

Nedis® SmartLife is de eenvoudigste weg naar een slim huishouden

Start nu en profiteer van de voordelen van Nedis SmartLife!

  • Een hele start-up kit, hub, gateway of bridge is niet nodig
  • Werkt met Amazon Alexa en Google Home
  • Bedien je Smart Home met de app op je smartphone
  • Combineer verschillende SmartLife-producten
  • Maak schema's voor geavanceerd smart-gedrag

Het is slim, betaalbaar en eenduidig. En er worden voortdurend nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.

Ontdek SmartLife van Nedis®

Aansluiten

Sluit je Nedis® SmartLife-producten direct aan op je Wi-Fi zonder gebruik te maken van een aparte hub.

Nadat je je gloednieuwe slimme artikel hebt uitgepakt, kun je het product draadloos met je bestaande Wi-Fi-netwerk verbinden en vervolgens kun je het direct gebruiken. Het enige dat je echt nodig hebt is je Wi-Fi-wachtwoord!

Elk product is slim genoeg om direct en zonder hub, gateway of brug met je router te communiceren. Je hebt geen opstartset nodig. Je kunt aan de slag met slechts één product en de gratis app, en daarmee kun je beginnen met het verkennen van je slimme leven.

Bedienen

Bedien al je producten met de Nedis® SmartLife-app of gebruik spraakbediening nadat je ze hebt verbonden met Amazon Alexa of Google Home.

De Nedis® SmartLife-app geeft je volledige controle over je slimme producten. Maak scènes voor automatische functies of controleer en bedien elk slim product apart. Het maakt niet uit waar je bent. Als je een internetverbinding hebt, kun je alle geïnstalleerde producten vanaf je telefoon bedienen. Vergeten het strijkijzer uit te zetten?! Geen probleem! Zet het uit waar je ook bent, zodat je je geen zorgen meer maakt.
Dit geldt ook voor de spraakbedieningsoptie. Je kunt een slimme speaker eenvoudig thuis gebruiken, maar Google Assistant op je smartphone kan thuis net zo handig zijn als op iedere andere locatie.

Combineren

Combineer verschillende SmartLife-producten in scenario's en stel schema's in voor geavanceerd slim gedrag.

Ben je begonnen met een enkel slim product - en wil je nu je hele huis slim maken? Met Nedis® SmartLife kun je je huis slim maken met slechts één krachtige app. Combineer gerust verschillende oplossingen: houd contact met je geliefden, open en sluit de rolluiken automatisch om de temperatuur in je kamer te regelen, dim je verlichting automatisch wanneer je je TV aanzet via een slim stopcontact of zorg er met een sensor voor dat de lichten aangaan wanneer je de kamer binnenkomt.
 
Het is allemaal mogelijk met de Nedis® SmartLife-serie die steeds verder wordt uitgebreid en op termijn nog meer mogelijkheden biedt.

De SmartLife-serie

Eenvoudig wonen begint met een veilig gevoel. Leg met deze hoogwaardige beveiligingscamera's gebeurtenissen vast die op jouw terrein plaatsvinden. Door middel van de spreek/luister-audiofunctie kun je via je smartphone zelfs terugpraten.

 

Bekijk producten

 

Naast de mogelijkheid van bediening via smartphone of met je stem, bieden SmartLife-sensoren ook de mogelijkheid om dingen automatisch te laten gebeuren. Gebruik sensoren als onderdeel van je slimme beveiligingssysteem of gewoon als comfortfunctie om automatisch lampen en apparaten in te schakelen wanneer je een kamer binnenkomt.

 

Bekijk producten

 

 

Onze smart plugs maken van elk apparaat een smart apparaat. Gebruik je smartphone of eigen stem om op afstand apparaten in en uit te schakelen, of stel alles van tevoren in: van de verlichting tot je kooktoestel of elektrische dekens, op elk moment wanneer jij dat wilt. Met een handige stroommonitor kun je het energieverbruik van je apparaat meten, zowel op een bepaald moment als in een bepaalde periode. Zo kun je genieten van een milieuvriendelijk en smart leven.

 

Bekijk producten

 

Regel de lichtkleur en helderheid van je SmartLife-lampen op afstand of automatisch. Stel voor elke gelegenheid de perfecte scène in - of het nu gaat om een filmavond of een romantisch diner. Vervang de traditionele lichtschakelaars in je huis - via onze slimme wandschakelaars kun je je bestaande verlichting eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone of eigen stem. En natuurlijk kunnen deze schakelaars ook gewoon handmatig worden bediend.

 

Bekijk producten

 

Download de SmartLife-app

Beheer en bewaak al je apparaten en geniet van het comfort van smart living met onze mobiele app.

Er zijn geen dure gateways of gecompliceerde hubs nodig. Met SmartLife heb je alleen je Wi-Fi-verbinding nodig.

Maak schema's en scènes voor je apparaten of bestuur je huis vanaf elke willekeurige plaats met de SmartLife-app. Je kunt dingen automatisch laten gebeuren, afhankelijk van het tijdstip, beschikbare licht, weer of zonlicht. Of de status van een ander product.

Amazon Alexa en Google Home kunnen letterlijk worden gebruikt om je apparaten te vertellen wat ze voor je moeten doen.


De Nedis® SmartLife-app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play

 

Download de Nedis SmartLife app in de App store

Ontdek het op Google Play