Nedis SmartLife 

The easiest way to your smart home

Nedis Smartlife is een smart home systeem waarmee u uw apparaten kunt bedienen en monitoren vanaf uw smartphone of tablet. Met de Nedis Smartlife app kunt u eenvoudig uw lampen, stekkers, thermostaten, camera's en andere slimme apparaten instellen, beheren en bedienen, overal en altijd. De app biedt u een gecentraliseerde en gebruiksvriendelijke interface om al uw slimme apparaten te beheren en geeft u de mogelijkheid om aangepaste routines te creëren, schema's in te stellen en meldingen te ontvangen. Met Nedis SmartLife maakt u van uw huis een smart home en geniet u van het gemak en de gemoedsrust die daarmee gepaard gaan.

 

Bekijk alle producten

 

Wordt ook Nedis SmartLife verkoper

 

 Registreer reseller account   Blijf op de hoogte

Connect, control and combine!

 

Assortiment

Nedis SmartLife biedt een reeks innovatieve oplossingen die uw huis efficiënter, rendabeler en comfortabeler maken. Met één druk op de knop heeft u controle over uw energieverbruik en kunt u de kosten verlagen en tegelijkertijd uw comfortniveau verhogen. Onze uitgebreide productlijn heeft voor elk wat wils en elk product is zorgvuldig ontworpen om de algehele klantervaring te verbeteren. Of u nu uw lampen, stekkers, thermostaten, camera's of andere slimme apparaten wilt bedienen, met Nedis SmartLife zit u goed. Onze producten werken naadloos samen om een smart home ecosysteem te creëren dat zowel functioneel als gebruiksvriendelijk is.

Uw gezondheid en veiligheid van u en degene van wie u houdt is natuurlijk het allerbelangrijkste. Ons assortiment biedt oplossingen waarmee u uw persoonlijke welzijn kunt bewaken en verbeteren. Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u eenvoudig al uw slimme apparaten beheren en bedienen, wat u gemoedsrust en een veiliger en gezonder leven oplevert.

 

Lees meer

 

Nedis SmartLife biedt verschillende mogelijkheden om u, uw gezin en uw bezittingen te beschermen. Met ons assortiment camera's, detectoren en videodeurbellen kunt u de veiligheid van uw huis te allen tijde garanderen. Onze camera's kunnen uw huis bewaken voor onverwachte gebeurtenissen en onze detectoren kunnen u waarschuwen voor potentiële gevaren, zoals een gas, CO-lek of brand. Met de videodeurbel kunt u zien wie er voor uw deur staat voordat u opendoet, wat u extra veiligheid en gemoedsrust geeft. Met Nedis SmartLife voelt u zich veilig in uw smart home.

 

Lees meer

 

Nedis SmartLife geeft u niet alleen controle over uw huishoudelijke apparaten en toestellen via smartphone of spraakopdrachten, maar helpt u ook geld te besparen op energiekosten. U kunt eenvoudig uw energieverbruik monitoren en aanpassen door het licht uit te laten gaan als u niet in de kamer bent of de zonwering te laten zakken om de warmte buiten te houden in de zomer. Met ons assortiment slimme producten kunt u comfortabel wonen en tegelijkertijd bewust omgaan met uw energieverbruik, kosten besparen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met Nedis SmartLife heeft u het beste van twee werelden: comfort en besparing.

 

Lees meer

 

 

Nedis SmartLife is tevens uitermate geschikt om een comfotabeler leven te hebben. Onze producten maken domotica eenvoudig, zodat u de sfeer kunt instellen die bij u past op dat moment. Met de mogelijkheid om uw slimme apparaten te bedienen via spraakopdrachten of een druk op de knop, kunt u eenvoudig genieten van een ontspannen en comfortabele thuisomgeving. Of u nu een gezellige sfeer wilt creëren, de sfeer voor entertainment wilt instellen of de temperatuur en verlichting wilt aanpassen voor een betere nachtrust, Nedis SmartLife heeft de oplossing voor u. Ervaar het comfort en gemak van een smart home met onze innovatieve producten.

 

Lees meer

 

Alle Nedis SmartLife producten in 1 App

De Nedis SmartLife app is een centraal punt voor het beheren en bedienen van al uw slimme apparaten vanaf uw smartphone of tablet. Met deze gebruiksvriendelijke app kunt u al uw slimme producten instellen, monitoren en bedienen, zoals lampen, stekkers, thermostaten, camera's en meer. Met de mogelijkheid om aangepaste routines te creëren, schema's in te stellen en meldingen te ontvangen, hebt u altijd en overal volledige controle over uw smart home. Of u nu thuis bent of niet, de Nedis SmartLife app houdt u verbonden met uw slimme apparaten en geeft u gemoedsrust. De app is gebruiksvriendelijk ontworpen, met een strakke interface en intuïtieve navigatie, waardoor u al uw slimme apparaten eenvoudig met een paar tikken kunt beheren. Upgrade uw huis tot een smart home met de Nedis SmartLife app.


De Nedis SmartLife app is beschikbaar voor Android en iOS in de App Store en Google Play Store.

 

Technology

Nedis SmartLife is een smart home platform dat een naadloze en veelzijdige oplossing biedt voor uw huis. Onze producten zijn compatibel met meerdere communicatieprotocollen, waaronder Wi-Fi, Zigbee en Bluetooth, waardoor het eenvoudig is om al uw slimme apparaten aan te sluiten en te bedienen. Deze brede compatibiliteit betekent dat u verschillende slimme producten kunt combineren, ongeacht het communicatieprotocol, en ze allemaal kunt bedienen via de Nedis SmartLife app. Onze producten zijn ontworpen om naadloos samen te werken met uw bestaande technologie, waardoor het eenvoudig is om uw huis te upgraden en het comfort en gemak van een connected lifestyle te ervaren. Kies Nedis SmartLife voor een smart home oplossing die zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk is.

Interesse om ook Nedis SmartLife partner te worden?

 

Perfect alone. Awesome together.

Met scenario's en automatiseringen wordt een smart home gecreëerd. Op basis van een voorwaarde of trigger kunt u elk ander Nedis SmartLife product aansturen. Door deze automatiseringen te gebruiken en te optimaliseren gaan producten naadloos samenwerken. Met de gebruiksvriendelijke Nedis SmartLife app is een scenario in een paar klikken opgezet, kunt u creatief zijn en steeds meer producten en scenario's toevoegen en combineren tot uw unieke en persoonlijke smart home. The sky is the limit, zeker met het uitgebreide aanbod van Nedis SmartLife!

Nedis SmartLife Productgroups

Alles wat je nodig hebt om je leven efficiënter, gemakkelijker en slimmer te maken. Slimme lampen, stekkers, sensoren, rookmelders of een slimme videodeurbel waarmee u kunt zien wie er aanbelt. Alles wat je nodig hebt om te beginnen is een smartphone, Wi-Fi en de Nedis SmartLife app.

Verlichting

Ontdek meer

Cameras

 

Ontdek meer

Energy

Ontdek meer

Klimaat

 

Ontdek meer

Huishoudelijk

 

Ontdek meer

Zigbee

 

Ontdek meer

Controle

 

Ontdek meer

Beveiliging & Veiligheid

 

Ontdek meer

Health

 

Ontdek meer