Een slimme manier om jouw huisdier eten te geven

Afgelopen jaar hebben veel mensen huisdieren in huis gehaald. Zeker als je het grootste deel van de tijd vanuit huis werkt, kan een extra gezinslid als goed gezelschap dienen. Dit is nog begrijpelijker wanneer je je realiseert dat eigenaren van huisdieren niet alleen minder stress ervaren, maar ook langer leven!

 

Honden hebben geen tijdsbesef zoals mensen dat hebben. Wel vertrouwen ze op routines en andere signalen, zoals een vaste wandeltijd of een indicatie van etenstijd. Aangezien de thuiswerkdagen in de nabije toekomst waarschijnlijk zullen afnemen, mogen we de dieren die thuis zitten niet vergeten. Nedis® biedt de Smart Pet Food Dispenser aan, waarmee je huisdieren op elk gewenst moment kunt voeren, zelfs als je er niet bent. Met deze slimme voedseldispenser kun je precies programmeren op welk tijdstip een bepaalde hoeveelheid voer wordt gegeven (in porties van circa 10 ml). Je kunt huisdieren op afstand handmatig voeren met de app op je smartphone. Je kat of hond wordt altijd op tijd gevoerd, ook als je laat thuiskomt. Daarnaast hoeven buren niet meer ingeschakeld te worden voor het voeren van je huisdieren wanneer je een weekend weg bent.

Voer je huisdieren op afstand de gewenste hoeveelheid op vaste tijden

Deze voerdispenser heeft een uitneembare bak waarin maar liefst 3,7 liter droogvoer kan worden bewaard. Een sensor informeert je door middel van een indicatielampje en een pushnotificatie op je smartphone wanneer de bak leeg is, zodat je weet dat je hem moet schoonmaken en bijvullen. De voedseldispenser wordt gevoed met behulp van de 5V 1A USB-oplader en een USB-naar-micro-USB-kabel. Om ervoor te zorgen dat jouw huisdieren ook tijdens een stroomstoring eten krijgen, kun je een powerbank aansluiten als back-up. Het voerschema wordt opgeslagen in het product, dus ook zonder wifi-verbinding worden jouw huisdieren op de ingestelde tijden gevoerd.

SmartLife Camera voor Binnen

Om jouw huis nog huisdiervriendelijker te maken, kun je ook de SmartLife Camera voor Binnen eens bekijken. Deze gebruiksvriendelijke slimme IP-camera voor binnen kan jouw huisdieren of andere dierbaren in de gaten houden en elk geluid of beweging opnemen. Het vriendelijke ontwerp maakt dit een welkome aanvulling in iedere kamer. Ontdek alles van Nedis® SmartLife met een breed en steeds groter wordend assortiment aan producten, zoals gloeilampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera's - die allemaal kunnen worden bediend via een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of je hele huis wilt automatiseren, slimme technologie was nog nooit zo eenvoudig met Nedis® SmartLife.

Slimme Voerdispenser voor Huisdieren