Nedis®, your smart choice

Wij begrijpen dat individuele levens uniek zijn en persoonlijke omstandigheden mettertijd kunnen veranderen. Daarom bieden wij elektronica-gerelateerde oplossingen en producten aan, zowel voor gebruik binnen als buiten, voor elke activiteit en elke levensfase. Wij maken jouw leven slimmer, eenvoudiger, gezonder en leuker.
 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis for life

Nedis koppelt gadgets, producten en zelfs complete oplossingen aan jouw dagelijkse behoeften. Waardoor jouw leven slimmer, gemakkelijker en gezonder wordt. 

Door de nieuwste trends in de markt op de voet te volgen, inspireren wij je om jouw dagelijkse leven verder te automatiseren, regelen en leuker te maken. Met producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding kennen, bieden wij de slimste beschikbare keuze. De kwaliteit is gegarandeerd, en alle producten hebben de meest recente specificaties, zodat je niet hoeft na te denken over de juiste keuze. Dat hebben wij al gedaan!

Wij staan garant voor slimme elektronische apparaten die eenvoudig en intuïtief zijn, al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en zitten vaak al voorgeprogrammeerd in de doos. Als er iets moet worden ingesteld, zit er een duidelijke, beknopte handleiding in de doos en zijn uitgebreide handleidingen online beschikbaar. En als er problemen zijn die je niet kunt oplossen, helpen onze specialisten van de helpdesk je graag verder. 

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 50.000 leveranciers in heel Europa, offline en online, bevinden onze producten zich altijd binnen handbereik.


Wij houden van elektronica die het leven gemakkelijk, comfortabel en leuk maakt. 

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding 
  • Complete oplossingen
  • Kwaliteit is gegarandeerd 
  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Persoonlijke service

You need this

Elektronica-gerelateerde oplossingen voor jouw dagelijkse behoeften


nedis logo

Onze nieuwste producten