Security & Safety,
eenvoudige beveiliging en veiligheid voor thuis en op kantoor

Een veilig gevoel is van onschatbare waarde, maar dat betekent niet dat het duur hoeft zijn. Nedis® biedt alles wat nodig is om je veilig te laten voelen. Of je nu thuis bent of niet.

Bescherm het allerbelangrijkste

Het is niet nodig om een expert op elektragebied te zijn om thuis of op kantoor om een beveiligingssysteem te installeren. Het enige wat je hoeft te doen, is de verpakking te openen en het apparaat aan te sluiten om de touwtjes in handen te nemen.

 

Bekijk alle producten op de webshop

Melders - Onze melders zijn gevoelig en voorzien van een luide, ingebouwde sirene om je vroegtijdig te alarmeren van enig gevaar.

Of je nu zoekt naar rook-, gas-, hitte-, koolmonoxide- of lekkagemelders,
we bieden diverse types en modellen.
 

Koolmonoxidemelder

Deze koolmonoxidemelder heeft een levensduur tot wel 10 jaar en is 75% kleiner dan de meeste andere modellen. Met zijn krachtige sensor en luide sirene word je bij de eerste detectie van gevaar al gewaarschuwd. 

Bekijk product

Rookmelder

Onze rookmelders hebben batterijen met een lange levensduur en een levenscyclus van zo'n 10 jaar. Dit model komt in extra klein design van 43x43mm om in elke ruimte te passen. 

Bekijk product

Watermelder

Ontdek waterlekkage in een vroeg stadium, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. De melder kan gekoppeld worden aan jouw WiFi netwerk en stuurt meldingen naar jouw smartphone om je te alarmeren. 

Bekijk product

Nedis® SmartLife

Eenvoudig wonen begint met een veilig gevoel. Leg met deze hoogwaardige beveiligingscamera's gebeurtenissen vast die op jouw terrein plaatsvinden. Door middel van de spreek/luister-audiofunctie kun je via je smartphone zelfs terugpraten.

Beveilig jouw huis - Ben je op zoek naar manieren om jouw woning te beveiligen?

We bieden je verschillende oplossingen. Van Dummy Beveiliging om indringers af te schrikken,
tot camera's die elke beweging vastleggen en je overal ter wereld kunnen informeren.
 

NL: Bekijk alle producten op de webshop

BE: Bekijk alle producten op de webshop

Dummy security

Zoek je een goedkope oplossing, maar moet het wel echt lijken? Probeer Dummy Beveiliging. De designs zijn professioneel en realistisch en schrikken ongenode gasten af. Lage investering, hoge impact. 

Bekijk product

Videodeurbel

Zie wie er aan jouw deur staat, zelfs als je niet thuis bent. De videodeurbel stuurt notificaties naar jouw smartphone zodra iemand aanbelt, of simpelweg in de buurt is door bewegingsdetectie. Begin een videogesprek om uw bezoeker te informeren of bekijk de opgeslagen foto's om te zien welke bezoekers je vandaag gemist heeft. 

Bekijk product

IP Camera

IP camera's komen in allerlei soorten en maten, voor binnen- en buitengebruik. Kies een model dat beelden opslaat. Of probeer een luxer model waarbij je ook kunt communiceren via de camera. 

Bekijk product