Habufa is met meer dan 200 werknemers en 4 merken altijd op zoek naar nieuwe verkoopkansen in de woningdecoratiemarkt. Het bedrijf is in de afgelopen jaren niet voor niets gestaag gegroeid. Habufa is gevestigd in Nederland, maar is wereldwijd actief. Het bedrijf houdt zich vast aan het familiale karakter met optimale klanttevredenheid als belangrijkste doel. Nedis was zeer blij om te kunnen helpen met onze private label-oplossing voor het merk COCO maison - een van de merken in het portfolio van Habufa. 

Een compleet assortiment

De markt voor meubels en woningdecoratie is actief. Huis & interieur zal altijd een populair onderwerp zijn en trends veranderen ieder seizoen. Hierdoor blijft het leuk en uitdagend. U moet de trends bijhouden en iedere keer nieuwe en interessante producten op de markt brengen. Habufa biedt klanten niet alleen precies dat waarnaar ze op zoek zijn, het bedrijf doet ook zijn best om de concurrentie een stap voor te blijven. Een belangrijk onderdeel hiervan is de mogelijkheid om klanten het totaalpakket te kunnen bieden. De toevoeging van lichtbronnen aan het assortiment bleek een perfecte extra service en een goede reden voor de consument om het merk te kopen - en te blijven kopen. Wanneer eindgebruikers een designlamp van COCO maison kopen, hoeven ze niet verder te zoeken naar de meest geschikte lichtbron. Nedis en Habufa hebben hier al voor gezorgd.

'Verkoop producten als uw eigen merkproducten, en verhoog de winst en marges door de manier van leveren te verkorten! '

Merktevredenheid en loyaliteit

Een tevreden klant is waar het bedrijf naar streeft. Dit betekent dat de eindgebruiker helemaal weg is van het merk en COCO maison aanbeveelt aan familie en vrienden. Prachtige ontwerpen, uitstekende distributie en geweldige extra producten zijn hier de perfecte ingrediënten voor.

Nedis voorziet Habufa van lichtbronnen voor hun uitzonderlijke assortiment designlampen van het merk COCO maison. Het is een speels merk dat niet bang is voor kleur, decoratie-elementen en een beetje drama. Woonaccessoires, zoals verlichting, kunnen je huis maken of breken. Daarom vond Habufa het belangrijk om verlichting, d.w.z. lichtbronnen, toe te voegen aan hun assortiment prachtige lampen. Nadat Habufa deze extra service voor hun klanten heeft getest met lichtbronnen van Nedis, heeft het bedrijf besloten om de producten permanent op te nemen in hun assortiment, maar deze keer als hun eigen product - volgens ons private label-concept.

De betekenis van partnerschap

Nedis verzorgt de productie, het testen, de documentatie, labelling en verzending, terwijl Habufa kijkt wat het beste past bij hun designs. Samen brainstormen ze altijd over de behoeften, producten en mogelijkheden. Habufa kent hun klanten van COCO maison en weet wat de eindgebruiker in de winkel en online zoekt. Nedis is daarentegen bekend met de beste manieren van inkoop, kwaliteitscontrole en logistiek. De definitieve keuze voor het assortiment wordt samen gemaakt. Iedere keuze is het resultaat van een gezamenlijke kracht.

De samenwerking is vanzelfsprekend, aangezien de hoofdkantoren van de bedrijven dicht bij elkaar liggen. Communicatie verloopt altijd soepel en beide partijen zijn altijd op zoek naar verbeteringen en de volgende stap. Als er problemen zijn, kan Habufa altijd contact opnemen met het Nedis-ondersteuningsteam en andersom.

Verkoopondersteuning

De verschillende assortimenten kunnen in de winkel en online trots worden getoond met een duidelijke USP; het totale pakket. Het in-store-concept van COCO maison is zelfs geprezen door resellers. Aangezien de lampen worden geleverd met bijpassende lichtbronnen en een aantrekkelijk display, worden dealers op een betere manier geholpen. Een groot voordeel van een volledig assortiment en het in-store-concept dat is ontworpen en geleverd door Nedis. Het display is een onderdeel van dit slimme concept, maar Nedis en Habufa hebben ook gekeken naar een ander aspect waarop klanten zich oriënteren: de verpakking. De verpakking van de lichtbronnen heeft dezelfde uitstraling als de overige verpakkingen van het assortiment en bevat veel productinformatie. De klant het assortiment eenvoudig bekijken en het perfecte product vinden. 

Private labeling

Nedis biedt u een private labeling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek. Wilt u delen van dit proces zelf in de hand houden? Het is ook mogelijk om slechts een deel van het proces aan ons uit te besteden.