Zijn je vakantie- of festivalplannen afgelast vanwege corona? Geen paniek, want er zijn genoeg manieren om er thuis een feestje van te maken zodat je je niet hoeft te vervelen. Nodig je vrienden of familie uit voor een BBQ of een drankje in de tuin, zet wat goede muziek op en geniet van zomeravonden op het terras. Thuisblijven is zo slecht nog niet!

Geniet van je favoriete muziek

Of je nu thuis, op het strand of in het park bent, met deze draagbare party boombox van Nedis® kun je het feest altijd met je meenemen. Dankzij de batterij met lange levensduur kun je de hele dag of nacht doorgaan. Wil je het feest naar een hoger niveau tillen? Met de karaokefunctie wordt jouw huis één en al entertainment.

Chill & grill

Wist je dat je met een elektrische BBQ gezonder kookt dan met een gas- of houtskool BBQ? Elektrische BBQ's produceren geen kankerverwekkende stoffen en gebruiken geen gasbrandstoffen die slecht zijn voor het milieu. Maak je klaar voor lange zomeravonden in de tuin met de elektrische BBQ's van Nedis. 

Creëer je eigen thuisbioscoop

Je televisie ophangen aan de muur met een TV-beugel heeft meerdere voordelen. Het bespaart ruimte, je kunt je televisie ophangen op de hoogte die jij wilt en je bent niet afhankelijk van de hoogte van je dessoir of tv-meubel. Bovendien zorgt een televisie die hangt aan een TV-beugel voor een strakke en stijlvolle uitstraling in je interieur. En last but not least, een full motion TV-beugel biedt altijd de perfecte kijkhoek, zodat je tv kunt kijken zoals jij dat wilt. Deze flexibiliteit vermindert ook nog irritante schitteringen.

Wijnen, wijnen, wijnen!

Bij een lekker stuk vlees hoort een goed glas rode wijn, vooral als die precies de juiste temperatuur heeft om te serveren. Bevestig deze wijnthermometer aan een wijnfles. Binnen enkele seconden geeft het automatisch de temperatuur weer, zodat je weet of de wijn de optimale drinktemperatuur heeft en klaar is om te serveren, of dat je nog even geduld moet hebben.

Ice ice baby

Deze stijlvolle Nedis® party cooler ziet er niet alleen cool uit, maar koelt ook flessen, dozen en blikjes, efficiënt en geruisloos voor elke gelegenheid, inclusief het vers houden van barbecuegerechten voor de grill! Bovenop is een glazen deksel gemonteerd, zodat je goed zicht hebt op de ijskoude inhoud binnenin. Met de regelbare thermostaat kun je de optimale temperatuur instellen tussen 0°C en 16°C. De grote inhoud van 30 liter wordt aangevuld met een handige draadmand, zodat drankjes en etenswaren gemakkelijker bereikbaar zijn. Het compacte karakter van de party cooler vereist bovendien zeer weinig opbergruimte. Beschikbaar vanaf 26 juli.

Elektrische BBQ & Voet

Maak je feestje in huis compleet