Maak je klaar voor je wintersportvakantie

Je kijkt uit over de steile piste waar je zo vanaf gaat. Je hebt de juiste uitrusting aan en bent klaar voor de afdaling. Ik zie je beneden!

De voorbereidingen voor een wintersportvakantie of een activiteit in de kou is leuk en spannend. Of je nu met vrienden op wat spanning uit bent, of juist een gezellige tijd wilt doorbrengen met je gezin. Met actioncams, powerbanks, kabels, camera's, gimbals en andere gadgets haal je zoveel mogelijk uit je ski-uitje of dagje op het ijs.

Verlies je auto- of hotelkamersleutel niet

Veiligheid voorop!

De witte sneeuw heeft iets magisch wanneer je de heuvel afstruint. Een gevoel van vrijheid overvalt je en je zou willen dat je dat voor altijd zou kunnen vasthouden. Aangezien je over de juiste uitrusting beschikt, ben je er zeker van dat je heelhuids beneden aankomt, maar veiligheid is en blijft essentieel.

In noodgevallen is het altijd goed de volgende items bij de hand te hebben:
  • Water, jassen en dekens
  • Zaklampen en/of reflecterende borden
  • Een reservebatterij of een powerbank

Wees voorzichtig met opnames

Houd rekening met je omgeving. Andere skiërs en snowboarders dalen ook af of proberen trucs uit op de halfpipe. Let goed op de veiligheid van jezelf en van anderen. Je kunt flexibel blijven met lichtgewicht camera's en je evenwicht bewaren met een van onze effectieve gimbals.

De uitrusting
Met je ski- of snowboarduitrusting ben je voorbereid op verschillende situaties. Maar naast warme, draagbare technologie kun je ook een paar handige producten meenemen, zoals een zaklamp of een reserve-energiebron, zoals een powerbank voor het geval de batterij van je telefoon leeg raakt.

De reis

Voordat je met al je avonturen op de piste kunt beginnen, moet je er nog wel naartoe reizen. Het weer en de omstandigheden kunnen variëren en je voorbereiding kan van groot belang zijn. Zorg ervoor dat je auto op een veilige manier is beladen en dat je geen zware objecten naast je hebt liggen zonder dat deze zijn geborgd.

Ga je op een lange reis en reis je naar de beste plekken? En wil je altijd en overal gebruik kunnen maken van handige gadgets?

Ontdek meer over de perfecte powerbanks, kabels, statieven en aanverwante producten om jouw reis compleet te maken. 

Film je rit. Dit kan van pas komen als je een ongeval krijgt.

Neem elke beweging op

Iedereen die wel eens een leuk kunstje heeft gedaan of een mooie afdaling heeft gemaakt, kan zich dit herinneren: 'Wauw, ik zou wil dat iedereen dit kon zien.' En iedereen die ooit bij een poging tot een kunstje met zijn hoofd in de sneeuw is gevallen, kan zich dit herinneren en hoopt waarschijnlijk dat niemand het heeft gezien. Met je eigen opnames kun je belevenissen bewerken, delen en zo alle fantastische ervaringen die je hebt meegemaakt weer opnieuw beleven.

Met fantastische actioncams en accessoires vind je altijd de juiste oplossing voor je beoogde doel en gebruik. Bevestig je actioncam, die eenvoudig kan worden bediend, op je helm of op je lichaam. Met een waterdichte camerabehuizing en het robuuste materiaal waarvan de accessoires zijn gemaakt, hoef je je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden of andere omgevingsfactoren.

Actioncams

Leg ieder moment vast

nedis logo

Tijd om op te warmen

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning. Neem de tijd om met familie en vrienden terug te kijken op je dag. Gezellig samenkomen bij het haardvuur is het ultieme wintersportgevoel, maar het kan behoorlijk wat voorbereidingstijd en schoonmaaktijd kosten nadat het vuur is gedoofd. Na een dagje in de buitenlucht verdien je het om je oren en handen zonder moeite op te warmen. Elektronische verwarmingen kunnen gemakkelijk in iedere kamer worden geïnstalleerd.