Ga de weg op

Jouw auto is meer dan een vervoersmiddel. Het is een verlenging van jou en jouw levensstijl. Het geeft een gevoel van vrijheid zodra je de radio aanzet, het raampje openzet en het gaspedaal indrukt. Volg jouw eigen weg. 
 

Rijd veilig

Zit je ooit méér in het moment dan wanneer je op de weg zit met alleen jouw gedachten en jouw favoriete muziek op de achtergrond?

Wanneer je naar huis rijdt van jouw werk of beter nog, gezellig naar vrienden rijdt, dan moet dat veilig, comfortabel en gemakkelijk verlopen. Het kan belangrijk zijn om jouw telefoon bij je te hebben, maar het is net zo belangrijk hem op een verantwoorde manier te gebruiken. Navigatie, handsfree bellen en naar downloads luisteren ligt allemaal binnen handbereik op jouw dashboard. 
 

Houd een extra oogje op de weg

Veiligheid op de weg zou ieders prioriteit moeten zijn, want een ongeluk zit in een klein hoekje, hoe voorzichtig we ook zijn.

Dashcams kunnen handig zijn nadat er iets is gebeurd, in het geval van ongelukken, maar ook in het geval van diefstal. Maar ze voorkomen incidenten niet. Handsfree-opties die op de perfecte plek op jouw dashboard blijven staan, kunnen dat wel. 
 

Laad op tijdens het rijden

nedis logo