Uw slimme zakelijke partner voor e-tail

Van EDI, professionele foto's, een sterk merk en directe verzending tot private labeling. Wij vullen uw online productassortiment aan en maken het voor uw klant gemakkelijker om de juiste keuzes te maken voor hun dagelijkse behoeften. 

Ja, ik wil me registreren

Online productinformatie

Koppel uw systemen aan Nedis, profiteer van onze hoogwaardige productinformatie om uw webshop te ondersteunen en bespaar tijd en werk.

  • Professionele productafbeeldingen
  • Duidelijke productbeschrijvingen & specificaties
  • Video's, 360°-beelden & nog veel meer

Real-time voorraadinformatie

Gebruik Nedis Connect om uw bedrijfsprocessen met de onze te integreren om backorders en fouten te voorkomen en bestellingen te automatiseren.

  • Real-time prijs- en voorraadcheck
  • Automatiseer uw bestelproces

Haal meer uit uw webshop met onze slimme digitale oplossingen

Dropshipment

Dropshipping is een logistieke oplossing voor webshops of winkels, waarbij u ons de bestelde goederen direct laat leveren aan uw klant. Zodra u een product verkoopt in uw webshop, verpakken wij het product en sturen de bestelling rechtstreeks naar uw klant.

Voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland
Wij verzorgen uw voorraad
Wij verzenden het pakket 

Private labeling

Nedis biedt u een private labeling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek. Wilt u delen van dit proces zelf in de hand houden? Het is ook mogelijk om slechts een deel van het proces aan ons uit te besteden.

Volumedeals

Verwacht u van een bepaald product grote hoeveelheden te verkopen of te gebruiken? Werk samen met Nedis en profiteer van deze enorme verkoopkans. Wij verzorgen het gehele proces, van de inkoop, het maken van de verpakking en het ontwerp tot de daadwerkelijke verzending van de producten.

Nedis, your smart business partner

Wij begrijpen dat onze service uw service is. Daarom hebben wij een webpagina voor uw klant gemaakt. Uw klant raakt geïnspireerd en vindt duidelijke informatie over Nedis-producten. Wanneer de klant beslist om een nieuwe aankoop te doen, zijn onze leveranciers gemakkelijk te lokaliseren met behulp van de handige winkelvinder. Wanneer er nog vragen zijn, helpt een persoonlijke productspecialist u en uw klant graag verder.

Door onze langdurige relatie met diverse leveranciers zijn wij een betrouwbare partner en kunnen we de meest relevante en hoogwaardige producten op het juiste moment op de juiste plaats afleveren.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.