Uw slimme zakelijke partner voor B2B

Nedis biedt producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor uw bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, een geweldige uitstraling, duidelijke productinformatie, uw eigen merkproducten om uw bedrijf te versterken en naar persoonlijke service in het geval u of de gebruikers nog vragen hebben, dan zijn onze diensten precies wat u zoekt. 

Ja, ik wil me registreren

Wat kunnen wij voor u doen?

Nedis is al meer dan 35 jaar een partner van resellers. Met elektronica-gerelateerde oplossingen en producten voor op kantoor, thuis of onderweg. Wij kunnen ook uw partner zijn. U zult samenwerken met echte mensen die u kennen en er voor u zijn. Wij begrijpen als geen ander dat unieke omstandigheden na verloop van tijd kunnen veranderen. Daarom hebben wij enkele mogelijkheden voor verschillende situaties samengevat:

Kantoor- en werkomgeving

Of u of uw medewerkers nu onderweg zijn, op kantoor werken of in een andere omgeving, u zult steeds vaker afhankelijk zijn van elektronica of elektronica-gerelateerde items. Wij garanderen kwaliteit, gebruiksgemak, duidelijke informatie en persoonlijke service. Naast het feit dat de producten een goede prijs-kwaliteitverhouding kennen, profiteert u financieel door direct bij ons in te kopen.

Employer branding

Werknemers zijn de ambassadeurs van uw bedrijf. Trots en identiteit kunnen belangrijke factoren zijn voor een goed functionerend team. Vertegenwoordig uw bedrijf met merkproducten en zie hoe uw werkgevers onderdeel worden van een sterke, verenigde groep. Private labeling verzorgt deze service, van inkoop tot levering en service. 

Relatiegeschenken en promotie-artikelen

Uw merk verstevigen met relatiegeschenken of extra producten voor uw service kan een geweldige kans zijn. Net als wij wilt u de beste producten en service voor uw klanten of cliënten. Nedis kan de elektronica of elektronica-gerelateerde items leveren die uw bedrijf naar het volgende niveau tillen. U kunt zelfs uw eigen merk gebruiken door private labeling aan de volledige ervaring toe te voegen. Met online en offline productinformatie, gebruiksklare producten en kwaliteit gegarandeerd, kunt u achterover leunen terwijl uw klanten of cliënten meer dan tevreden zijn.

Leverancier en servicepunt

Al onze producten zijn gemakkelijk te installeren en zitten vaak al voorgeprogrammeerd in de doos. Als er toch iets moet worden ingesteld, zit er een duidelijke handleiding in de doos of kan iedere gebruiker online meer informatie vinden; als er een probleem optreedt, kan onze supportafdeling uw bedrijf en de gebruiker online helpen. 

Laat uw bedrijf de volgende stap nemen met eenvoudige en slimme elektronische oplossingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Private labeling

Nedis biedt u een private labeling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek. Wilt u delen van dit proces zelf in de hand houden? Het is ook mogelijk om slechts een deel van het proces aan ons uit te besteden.

Volumedeals

Verwacht u van een bepaald product grote hoeveelheden te verkopen of te gebruiken? Werk samen met Nedis en profiteer van deze enorme verkoopkans. Wij verzorgen het gehele proces, van de inkoop, het maken van de verpakking en het ontwerp tot de daadwerkelijke verzending van de producten.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.